ORTER: Vara
ANSTÄLLNINGAR: Heltid

Publiceringsdatum:
10 oktober 2024

VARA PERSONLIG ASSISTENT HELTID

Ett av de viktigaste uppdrag vi har som assistansanordnare är att se till att bemanningen fungerar hos våra kunder.

I Vara har vi två stora uppdrag hos två fantastiska positiva och glada tjejer med mycket stora hjälpbehov. Gemensamt för dem båda är att de bor i varsitt hus tillsammans med mamma pappa och syskon centralt i Vara. De har assistenter dygnets alla timmar som hjälper till med allt från mat, hygien, träning och kommunikation.

Nu söker vi efter dig som vill bli en viktig person för båda dessa tjejer och söker dig som har förståelse, empati och en vilja att göra dagen innehållsrik och trygg för vår dem båda. Dessa båda tjejer vill enbart ha kvinnor som assistenter då de känner sig mer trygg och bekväm med det under integritetsnära hjälp.

Arbete i hemmet hos respektive kund med 20 timmar per vecka. Vi erbjuder alltså en heltidstjänst fördelat på 2 olika arbetsplatser.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv.
Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring hjälpbehov och rutiner hos dem båda.

Meriterande erfarenheter

  • Svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av liknande arbete.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Heltid 40 timmar per vecka.
  • Delat på två arbetsplatser.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Misaela Milicic
E-post: rekrytering.misaela@fmfassistans.se
Märk ansökan: VARA

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan