fbpx

Alla delar i assistansen ska fungera – Byt assistansbolag till FMF

Det är dina behov och önskemål som styr och det är just dessa som blir en del av vår arbetsbeskrivning. Att du alltid får allt det stöd som du behöver och har rätt till enligt svensk lag är en självklarhet för oss. Men vi nöjer oss aldrig där. Vi arbetar dagligen med att ge dig mervärden, både praktiska som medmänskliga. Det är kort och gott din assistans och vår uppgift är att säkerställa den.

Att byta assistansbolag kan verka tidskrävande och många upplever det som svårt och jobbigt. Hos oss kan du känna dig trygg med alla delar i assistansen och vid en övergång till FMF Assistans sköter vi allt, samtidigt som du har kontrollen. Vi finns här för dig och dina assistenter. Utan kunder behöver vi inga assistenter och utan assistenter har vi inga kunder – så enkelt är det och det är för er vi arbetar.

FMF Assistans – Vi finns här.

Ett enkelt steg för att byta assistansbolag.

 

 

1.

Vi lyssnar på dig

Vägen till rätt personlig assistans och ett byte av anordnare börjar ofta med ett mail eller telefonsamtal. Tillsammans bestämmer vi en tid och plats för ett personligt möte. Vanligast är att vi kommer ut på hembesök, men självklart är du välkommen till ett av våra kontor. Här får du svar på alla dina frågor. Vi lyssnar på dig och dina önskemål och berättar hur vi tillsammans kan arbeta med förbättringar på de områden du önskar. Har du delar i din assistans som fungerar bra fortsätter arbetet som tidigare. Har du assistenter som du trivs med blir dom anställda hos oss och kan arbeta kvar hos dig. När du känner dig trygg och redo för ett samarbete med oss skriver vi ett avtal.

Kontakta mig!

Annika Florin har arbetat på FMF Assistans i 7 år och kommer gärna på besök för att diskutera din assistans. Annika har stor erfarenhet av personlig assistans och har dessutom en genuin vilja att hjälpa och lyssna. Träffar ni Annika kommer ni att förstå vad vi menar. Hon har ett stort hjärta och en omtanke om våra kunder som verkligen känns. Ring Annika direkt så hittar ni en tid att ses.

Annika Florin
Tel: 076-175 30 11
E-post: annika.florin@fmfassistans.se

Kontakta oss för att byta assistansbolag

Vill du ha mer information om oss eller vill du byta assistansbolag? Då är du välkommen att kontakta oss.
Vi finns här för att hjälpa dig och din familj till en bättre och tryggare vardag.

    Ring oss!