fbpx

Vi lyssnar på dig

Vägen till rätt personlig assistans börjar ofta med ett mail eller telefonsamtal. Tillsammans bestämmer vi en tid och plats för ett personligt möte. Vanligast är att vi kommer ut på hembesök, men självklart är du välkommen till ett av våra kontor. Här får du svar på alla dina frågor. Vi lyssnar på dig och dina önskemål och berättar hur vi tillsammans kan arbeta för ett kommande assistansbeslut eller hur vi tillsammans kan arbeta för förbättringar i din nuvarande assistans.

Dina behov

Det är dina behov och önskemål som styr och det är just dessa som sedan blir en del av vår arbetsbeskrivning. Att du får det stöd du behöver och har rätt till enligt svensk lag är en självklarhet för oss. Men vi nöjer oss aldrig där. Vi arbetar dagligen med att ge dig mervärden, både praktiska som medmänskliga. Det är kort och gott din assistans och vår uppgift är att säkerställa den.

Utan kunder behöver vi inga assistenter och utan assistenter har vi inga kunder – så enkelt är det och det är för er vi arbetar.

Kontakta Annika!

Annika Florin har arbetat på FMF Assistans i 7 år. Hon kommer gärna på besök för att diskutera din assistans eller dina möjligheter till ett beslut om personlig assistans. Annika har stor erfarenhet av personlig assistans och har dessutom en genuin vilja att hjälpa och lyssna. Träffar ni Annika kommer ni att förstå vad vi menar. Hon har ett stort hjärta och en omtanke om våra kunder som verkligen känns. Ring Annika direkt så hittar ni en tid att ses.

Annika Florin
Tel: 076-175 30 11
E-post: annika.florin@fmfassistans.se

Eller skicka ett meddelande till oss

Vill du ha mer information om oss? Då är du välkommen att kontakta oss.
Vi finns här för att hjälpa dig och din familj till en bättre och tryggare vardag.

    Ring oss!