fbpx
Möt Natalie

Natalie

Natalie flyttade till Göteborg 2015 i jakt på något nytt. Efter att ha studerat konst och bott utomlands ville hon ha en ny utmaning som kunde utveckla henne och geLäs mer

Möt Thomas

Thomas

Thomas är en tvåbarnsfar från Örebro som innan han började som personlig assistent arbetade som elevassistent åt barn med särskilda behov. Vad fick dig att byta från elevassistent till personligLäs mer

Möt Mallan

Mallan

Mallan bor i Göteborg och har arbetat som assistent sedan början av 2016. Innan dess var hon lägerledare på Ågrenska – en stiftelse som bland annat bedriver verksamhet för stödLäs mer

Möt Jonathan

Jonathan

Jonathan är en äkta göteborgare. Han har arbetat som personlig assistent i två år och det var personliga erfarenheter som fick honom att söka sig till yrket. Vad fick digLäs mer

Möt Johanna

Johanna

Johanna bor i Falköping och började jobba som personlig assistent 2012. Men långt innan dess såg hon på nära håll vad personlig assistans kan betyda för en familj. Varför valdeLäs mer

24 timmars jourtelefon

Det kan alltid dyka upp akuta fall som behöver lösas och våra assistenter kan då alltid nå en kundansvarig. Jouren är tillgänglig dygnet runt året runt. Du når oss alltid.

Kollektivavtal

Vi är medlemmar i KFO, som går under fackförbundet Kommunal. Vi har kollektivavtal, goda anställningsförmåner och våra assistenter är alltid rätt försäkrade.

Friskvård

För att våra assistenter ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att de har en bra hälsa. Därför erbjuder vi alla våra anställa friskvårdsbidrag.

Utbildningar för personlig assistans

Alla våra anställda erbjuds ett flertal olika utbildningar. Bland annat får alla våra nyanställda gå en introduktionsutbildning i personlig assistans. För att assistansen ska bli så bra som möjligt får alla våra assistenter möjlighet att vidareutbilda sig efter kundens specifika behov och eventuella diagnoser.

Vi erbjuder bland annat:

• grundutbildning för personliga assistenter
• arbetsmiljöutbildning för arbetsledare
• utbildning i ergonomi, förflyttning- och lyftteknik
• utbildning i hjärt- och lungräddning

Alla våra utbildningar går att söka via vårt intranät. Kontakta oss gärna för mer information.

Jobba som personlig assistent

 

Att arbeta som personlig assistent innebär ett stort ansvar, men det är också ett väldigt givande och stimulerande yrke där du får göra skillnad på riktigt. På FMF Assistans värdesätter vi social kompetens, lyhördhet, empati, ansvarstagande och servicekänsla.

När vi anställer assistenter gör vi alltid det utefter kundens unika situation. Alla är olika och kundens behov kommer alltid i första hand. Därför handplockar vi alltid assistenter tillsammans med kunden och dess familj.

Många av våra assistenter arbetar åt anhöriga, men oavsett relation till kunden erbjuder vi självklart alla våra assistenter utbildningar, friskvårdsbidrag och kollektivavtal, något du kan läsa mer om detta här.

Om du är intresserad av att arbeta som personlig assistent är du välkommen att skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till rekrytering@fmfassistans.se.

Ring oss!